Nascuda el 1985 a la ciutat de Barcelona, comença el seu periple musical el 2011 cantant en el duet Ual·la!, projecte amb el que ja ha pogut oferir més de 300 concerts en ciutats i pobles d'arreu i amb el que ha gravat dos discs. 

 

Rep formació teatral a l’escola Cincómonos, de la mà de Lucía Jurjo i Jorge Salinas. Es forma musicalment a l'Escola de Blues de Barcelona i, actualment, a l’Escola Superior de Música Taller de Músics. Estudia diverses tècniques vocals amb cantants com Marian Barahona (blues), Mariona Castillo i Ona Pla (Voicecraft), Diana Palau, Florencia Otero i Odette Tellería (jazz), Nora Fainman (cant modern), Míriam García (canto andino) i Esther Justel (Speech Level Singing).

 

Durant el seu pas per Buenos Aires, forma part de l’espectacle multidisplinar SUCEDE, amb el que arribarà a actuar al Teatre Margarida Xirgu. Actualment forma part de la companyia de música per a nadons Daquidallà, com també del projecte “Heaven&Earth” de flamenc-gospel, amb Nacho Melús i Pau Figueres.