top of page
Heus ací alguns dels projectes en els que tinc la sort de formar part:

Heaven & Earth

Heaven & Earth és el projecte musical coral de Nacho Melús. En ell, el gospel i el flamenc s'abracen per obrir nous camins vocals i rítmics que cerquen connectar-nos amb el cel i la terra.

El setè continent

L’Alira és una noia imaginativa que viu en el Setè continent, un illa que per ella és el paradís, tot funciona com en un hotel de luxe, però que lentament el ritme de les coses transforma l’existència i el cel es fa cada cop més inabastable. Un espectacle que conjuga la veu, la música i la poesia per mostrar l’abús que els interessos comercials fan del plàstic i com d’aquesta manera trenquen l’equilibri natural dels colors i malmeten la qualitat de vida.

Un projecte musical i poètic d'Andreu Roig
Poemes de Jordi Roig

 

The beating souls

The Beating Souls, és un cor format per 20 veus mixtes que porta als escenaris la potència, el ritme i l'emoció de la música GOSPEL amb una enèrgica posada en escena. "It's only the beginning" és el títol del seu primer espectacle, que beu del gospel tradicional i del més contemporani, amb influències d'artistes com Israel Houghton & The New Breed, Kirk Franklin, Lawrence Flowers i himnes de Richard Smallwood o James Hall.
  • Negro del icono de YouTube
  • Negro del icono de Instagram
  • Bandcamp - Círculo Negro
  • Negro Facebook Icono
  • Negro Twitter Icono
bottom of page