Projecte solista


Ual·la!

Ual·la! és una expressió d'alegria, de sorpresa, a vegades de curiositat... Amb aquesta exclamació us presentem el nostre concert-espectacle: dinàmic, fresc i carregat d'humor. Format pel binomi artístic d'en Modesto Lai (guitarra, piano i veu) i l'Alba Rubió (veu i percussió), el show de petit format s'esdevé entre temes propis d'estil modern i gags teatrals de caire humorístic que lliguen les peces musicals entre sí. 

 

Ual·la! va fer les seves primeres passes l'any 2011, tocant a bars i locals de Barcelona. Des de llavors, ha pogut oferir més de 250 concerts en diverses ciutats de la península (Barcelona, Girona, Burg, Olot, Vilanova i la Geltrú, Gòsol, Lleida, Balaguer, Castelló, València, Vigo, Lisboa, Madrid, Huesca...). 

 

 

 

El duet ha participat en diversos festivals (al Periferias de Huesca, Fira de Microteatre de Castelló, Escena Poblenou, Cicle Hivernacle de La Bàscula, La Festassa de Sagrada Família,  La Peixera de Tordera...). Ha guanyat el premi Monocicle del 2015 de Sant Pere de Ribes, el segon premi del Concurs de Cantautors d'Horta del 2014, el segon premi del Concurs Acústica 2012 del Centre Cívic Garcilaso i ha quedat finalista en el Sona 9 del 2011. . 

 

Durant el 2014 i 2015, Ual·la! s'instal·la a Buenos Aires, on pot actuar en els principals centres culturals de la ciutat, i on té l'oportunitat de participar en l'elenc del grup artístic SUCEDE. 

 

El grup compta amb dos discos auto-editats: "Quina tela!" (2013) i "Flotar a la deriva" (2015). 

 

Actualment, el projecte s'amplia per oferir un espectacle de músia i humor interdiscplinar, amb 6 músics i una ballarina. 


Companyia Daquidallà

Som d'aquí, som d'allà... i a vegades d'una miqueta més enllà! Portem música d'arreu per a que pogueu gaudir escoltant, cantant i ballant melodies de diverses parts del món. La Companyia Daquidallà ofereix concerts teatralitzats per als més petits i petites. Formada pels músics João Braz, i Alba Rubió, vol donar un espai de trobada entre els infants i la música, un contacte plaent i divertit amb peces musicals triades per la seva proximitat i qualitat sonora. Col·laboracions

Heaven&Earht, amb Nacho Melús i Pau Figueres

amb Joan Turu

amb El Sobrino del Diablo

amb Víctor Hamudis